Hoe werkt huren?

Selecteer één of meerdere te huren producten

U kiest het te huren product en reserveert deze voor een door u te selecteren periode.

Betalen

Tijdens de reservering betaalt u direct via Mr Cash of I-Deal.

Borg

U betaalt € 50,- borg. Deze krijgt u natuurlijk weer terug als u het gehuurde product in goede staat hebt geretourneerd. Wij zullen de borg (€ 50,-) binnen 10 werkdagen op het door u opgegeven rekeningnummer terugstorten.

Bevestiging betaling/reservering

U ontvangt de e-mail bevestiging van de reservering direct nadat u betaald heeft.

Cancelen  

Tot één dag voordat de huurperiode ingaat kunt u de huurovereenkomst cancelen.

De huurperiode wijzigen nadat u betaald heeft is mogelijk

U kunt de huurperiode 4 werkdagen voordat de huurovereenkomst ingaat wijzigen.

Ontvangst gehuurde product(en)

De producten worden ruim op tijd verstuurd. Wij streven ernaar om het product 2 werkdagen voor vertrek bij u af te leveren. De producten worden vanuit Nederland naar België binnen 24 uur geleverd.

Retour te huren product(en)

1 werkdag nadat de huurperiode is verstreken dient u het gehuurde product retour te zenden. U kunt bij het postkantoor één of meerdere verzendzegels kopen en op de doos te plakken. Het is ook mogelijk om bij ons retourzegel(s) te kopen.  Wij versturen het retourzegel dan mee.

Let op: bewaar het verzendbewijs (trackingcode) van het gehuurde product goed tot het moment dat u de borg retour heeft onvangen!! Deze code ontvangt u bij het postkantoor.

Retouradres te huren product:

Uiterlijk op de eerste werkdag na de huurperiode dient u het gehuurde product aan ons te retourneren. U kunt het via uw postkantoor naar ons toesturen.

Reiswieg.be
Prinsengracht 436
1017 KE Amsterdam
Nederland

Wassen   

U hoeft het gehuurde product niet te wassen nadat u het gebruikt heeft. Stel nu dat u het toch wenst te wassen. U mag het product alleen maar wassen op 30 graden (wolwas) en zeker niet op een hogere temperatuur.

Langer huren dan is overeengekomen? Dat kan!

U dient het gehuurde tijdig te retourneren in de staat waarin u het gehuurde heeft ontvangen. Langer huren dan overeengekomen is mogelijk. Laat het ons aub weten!

Dit wordt natuurlijk wel in rekening gebracht: