Monteren

Hoe monteert u de reiswieg in uw auto? Het plaatsen van de Jané autoreiswiegen is betrekkelijk eenvoudig. U maakt gewoon gebruik van de autogordels op de achterbank van uw auto. Deze bevestigt u aan de reiswieg. In deze instructievideo ziet u precies hoe u de reiswieg in uw auto monteert.

Instructievideo: zo bevestigt u de wieg in de auto

Belangrijke informatie

Voor de montage van de Jané Transporter reiswieg zijn altijd twee autogordels nodig. Voor de veiligheid van uw kindje dient u het hoofdje van uw baby altijd zo ver mogelijk van de autoportieren te positioneren. Het hoofdje van uw kind ligt dus in het midden van de achterbank en de beentjes liggen richting het portier. Let u er ook op dat er geen losse voorwerpen op de hoedenplank of naast uw baby liggen? Anders zouden deze bij plotseling remmen in de autoreiswieg terecht kunnen komen!

Autostoeltje naast de reiswieg

De reiswiegen zijn zo gemaakt dat er altijd een autostoeltje naast past. Het maakt niet uit welk merk autostoel u gebruikt.

Extra ruimte

Als u op uw vakantie adres bent en u wilt korte ritjes gaan maken dan doet u er misschien verstandig aan om de reiswiegcombi te huren.Van de reiswieg is eenvoudig een autostoeltje maken. Zo kunt u zelf in het midden gaan zitten om uw kind nog wat te drinken te geven. U hoeft in ieder geval geen extra autostoeltje mee te nemen.

Veilig slapen

Hoewel de reiswieg een uitstekend wiegje is waar uw kindje heerlijk in kan slapen, is het toch aan te raden om de reiswieg niet continu ook als wiegje te gebruiken op uw vakantieadres. Volg altijd – ook tijdens uw vakantie - de adviezen voor ‘veilig slapen’ van uw consultatiebureau.

Tip: kijk ook eens hier voor adviezen omtrent veilig slapen.