Welkom bij Reiswieg.be, de expert in veilig en gezond babyvervoer

Als ouder is de veiligheid van je kindje absoluut het allerbelangrijkste. Wij hebben geschikte producten voor je samengesteld die voldoen aan de huidige veiligheidseisen en keurmerken.
Reiswieg.be verhuurt en verkoopt kwaliteit (auto)reiswiegen, autobedjes, autostoeltjes, reisbedjes, kinderwagens, ski’s, transporttassen, fietskinderzitjes, fietshelmpjes, vliegtuig 5-puntsgordels, vliegtuigbedjes en meer. 

Wij verhuren en verkopen ook het veilige autobedje + autostoeltje in 1:

De baby mag niet meer dan 2 uur achterelkaar in een autostoeltje/wipstoel/kinderstoel zitten. Het risico bestaat dat prematuren en pasgeborenen die in een te gebogen houding (kin op de borst) in een autostoeltje zitten, minder zuurstof binnenkrijgen. Dit blijkt uit wetenschappelijk onderzoek, zie http://www.veiligheid.nl/onderzoek/zuurstofopname-bij-prematuren-in-autostoeltjes.

Daarom adviseren wij om vanaf de geboorte een reiswiegcombi te gebruiken. Dit is ’s werelds eerste autostoeltje die volledig plat kan zodat de baby lekker en veilig kan liggen. Met name de eerste maand wordt geadviseerd de baby continu te laten liggen. Daarna kun je het liggen en zitten afwisselen.

Bij dit autobedje & autostoeltje in 1 kun je:

de baby laten liggen tot een lengte van 75 cm
- de baby laten zitten tot 13 kg
- vanuit veiligheidsoogpunt (in geval van een aanrijding) is er geen voorkeur voor de reiswieg,
  dan wel de autostoel.

 

kopen huren kopen huren

 

 

kopen huren kopen huren kopen huren kopen huren

Touring ledenvoordeel