Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame)

Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame)
Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame) Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame) Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame) Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame) Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame) Jané Exo Isofix autostoeltje 9-18 kg (kleur: Flame)
Product Code: Jané Exo Isofix
Prijs: € 358,00
Aantal:  

A 1 Anti-rotatiesysteem met top-vastmaakband (universele categorie). EXO kan worden geïnstalleerd met ISOfix in alle auto's die zijn voorzien van top-vastmaakbandbevestigingspunten (controleer gebuiksaanwijzing van uw auto)
A 2 Wettelijk verplichte lengte van ISOFIX via pneumatische zuiger. Dempt de schok in geval van een ongeluk.
A 3 Electronisch detectiesysteem.
A 4 ISOfix loskoppelen
B Isofix installatieknop
C Test
D Installatieknop test

Demonstratiefilmpje over de veiligheid van het EXO autostoeltje

Installatie met autogordels

Installatie met ISOfix

Installatie met ISOfix en extra steunpoot

EXO van Jané: 3e-generatie ISOfix autostoeltje voor groep 1 (9-18 kg)
 
De 3e generatie van Jané EXO autostoeltjes is het eerste autostoeltje dat is voorzien van een geavanceerd pneumatisch schokdempersysteem. En het enige autostoeljte met nog eens drie nieuwe wereldwijde patenten op het gebied van veiligheid: elektronisch ISOfix detectiesysteem, harnasspanning met bewegingsreductie en gesynchroniseerde afstelling van de draagriem en de centrale kruisgordel. Iedere jaar testen de verenigingen van het EuroTest Consortium verschillende kinderbeveiligingssystemen die beschikbaar zijn op de markt. In deze onderzoeken wordt de geboden veiligheid beoordeeld, tezamen met andere aspecten als gebruiksgemak, comfort en installatiegemak. De veiligheidstests zijn veel veeleisender dan de Europese regelgeving en de tests worden uitgevoerd bij grotere snelheid en met verschillende configuraties, zoals zijdelingse botsingen.
 

EXO van Jane - 4 STERREN!

In de studie Eurotest 2010 kreeg de Jané EXO 4 sterren (de maximale score) in de groep1-categorie van autostoeltjes met ISOfix die in de rijrichting zijn geïnstalleerd. Deze uitstekende resultaten zijn het gevolg van het werk van Jané's ingenieurs en de doorlopende experimenten die worden uitgevoerd in het laboratorium. Het gepatenteerde schokabsorptiesysteem en het elektronische controlesysteem dat checkt of het autostoeltje correct is geïnstalleerd zijn slechts een paar redenen die hebben gezorgd voor deze uitstekende veiligheidscore.
  • ISOfix, inclusief extra steunpoot
  • De getoonde prijs is inclusief verzendkosten in Nederland en Belgie.
  • Het Jané EXO autostoeltje wordt na betaling, binnen 5 werkdagen verzonden.