Wick Air vliegtuigbedje

Wick Air vliegtuigbedje
Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje Wick Air vliegtuigbedje
Product Code: Wick Air vliegtuigbedje
Prijs: € 49,00
Aantal:  
Wick Air  (geschikt bevonden voor alle Airlines, dus ook  Brussels Airlines, KLM, TUi, Air France, etc)
 
Te gebruiken voor kindjes (vanaf 1 jaar) met een eigen stoel die lekker willen slapen en ouders die comfortabeler willen reizen ( t/m 182cm)
 
Geschikt als vliegtuigbedje, autobedje en als bedje in de trein.
 
De Wick heeft 3 hoogtestanden ( van hoog, stand 1 naar laag, stand 3)
 
- stand 1 is de vliegstand voor kinderen vanaf 2 jaar (liggend te gebruiken t/m 120 cm)
- stand 1 is ook de treinstand of
- stand 2 is de autostand om lekker te kunnen liggen
- stand 3 is de vliegtuigstand voor volwassenen t/m 182 cm ( u komt zo zelf in de foetusstad te liggen zodat u heerlijk in t vliegtuig kunt slapen)
 
EAN 7103359197711
 
De Wick is een nieuw Nederlands merk wat continu onderzoek doet naar het beste slaapcomfort in het vliegtuig, de auto en de trein. De Wick Air is niet alleen geschikt voor uw kind maar ook voor uzelf. U kunt het bedje verstellen in 3 hoogtestanden.
 
De Wick Air heeft een speciale anti-sliplaag zodat het niet uit zichzelf kan verplaatsen.  Uw kindje kan dan heerlijk slapen en u heeft geen zorgen.
Veiligheid: laat uw kindje met het hoofdje naar zijn of haar eigen stoel toe liggen.
Handbagage: Het Wick Airpakket kunt u in uw handbabage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets grorter dan uw hand)
 
U kunt het Wick Airbedje binnen enkele seconden weer helemaal leegmaken van lucht, opvouwen en in het reiszakje terugstoppen zodat u weer snel op weg kunt en kunt genieten van uw verdere reis.
 
Het Wick pakket voor kinderen en volwassenen bestaat uit:
 
- Het gepatenteerde Wick Airbedje te verstellen in 3 hoogtestanden
- Elastische overtrek 
- Wick Reiszakje
- Handleiding met de diverse posities
- Opblaaspompje
 
** De Wick is uit te breiden met het Wick matrasje. Dit speciale vliegtuigmatrasje wordt voor de zomer 2018 op de website verwacht.
** Niet te gebruiken tijdens turbulentie.