4 weken reiswieg + extra matrasje

4 weken reiswieg + extra matrasje
4 weken reiswieg + extra matrasje 4 weken reiswieg + extra matrasje 4 weken reiswieg + extra matrasje 4 weken reiswieg + extra matrasje 4 weken reiswieg + extra matrasje 4 weken reiswieg + extra matrasje
Product Code: Jané Transporter 2 met extra matrasje
Huurprijs € 77,00

Gewenste huurperiode

Klik in onderstaande kalender de eerste dag waarop u het product wilt huren, de gekozen periode zal automatisch gemarkeerd worden.

* Periode:

* Diefstalverzekering (€ 14,00 per 4 weken):* Rekeningnummer (voor terugstorten van de borg):

* Naam rekeninghouder:

Aantal:  
  • De huurprijs is 77 euro voor vier weken.
  • De huurperiode is vier volledige weken (28 dagen). De huurperiode gaat in op de dag dat u de reiswieg ontvangt. U dient de reiswieg op de eerste dag na de huurperiode (dag 29), te retourneren.
  • U kunt de reiswieg via PostNL laten bezorgen (verzendkosten: € 15,- per keer). 
  • U kunt de reiswieg tegen een klein bedrag verzekeren voor diefstal.
  • U betaalt 50 euro borg, deze wordt binnen twee weken nadat wij de reiswieg in goede staat hebben terug ontvangen automatisch op uw rekening teruggestort.
  • Betalen kan alleen via Mr. Cash.
  • U dient akkoord te gaan met de Huurvoorwaarden.

Reiswieg met extra matrasje

Wij verhuren uitsluitend reiswiegen van het merk Jané. Deze staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, veiligheid en robuustheid en worden jaarlijks door de ANWB goedgekeurd. 

Experts zijn het er over eens: baby’s mogen niet te lang achtereen in een autostoeltje zitten. Dit is slecht voor de ontwikkeling van de rug en de motoriek van baby's. Uit wetenschappelijks studies blijkt zelfs dat het kan zorgen voor ademhalingsproblemen en zuurstofgebrek.

Langer dan twee uur per dag zitten wordt afgeraden. Bij baby’s tot één maand oud is 30 minuten zelfs het maximum. Voor lange autoritten (denk aan vakanties), is een zogeheten ‘reiswieg’ de enige juiste oplossing.